Nieuwbouw en Renovaties

VGK bvba

Broekstraat 110

2491 Olmen

 

BTW: BE 0841 112 536

Elektriciteitswerken

Van Genechten & Zn

 

0495 27 92 23

info@elekvgk.be

Nieuwbouw en Renovaties

 

Zowel bij een nieuwbouw als een renovatie is het advies van een vakman belangrijk, wij adviseren de klant dan ook zodat er een maximum aan comfort uit de woning kan worden gehaald, samen met de klant worden de wensen en noden besproken en op papier gezet. Vervolgens worden in samenspraak met u en de architect de werken opgevolgd en afgewerkt.

Een renovatie is het ideale moment om de elektrische installatie eens grondig na te kijken en er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de hedendaagse normen inzake comfort en veiligheid. Aarzel niet hiervoor vrijblijvend contact op te nemen. Het spreekt voor zich dat de installatie dan conform is met de wettelijke reglementering.

 

Nieuwbouw en renovaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleine aanpassingen in een bewoonde woning

 

Vaak doen er zich kleine ongemakken voor in de elektrische installatie van een woning, bv een schakelaar voor verlichting die er niet is, luidsprekers die moeilijk bekabeld kunnen worden, een verouderde bedrading, te weinig stopcontacten, zekeringen die steeds uitvallen...

Voor deze en nog veel meer problemen hebben wij de oplossingen, zonder veel kap en slijpwerk worden de nodige werken uitgevoerd door een ervaren vakman. Ervaring en materiaal kennis zijn hierbij de sleutelwoorden, als u met ons in zee gaat, kiest u voor kwaliteit en afwerking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleine werken: renovatie badkamer, keuken, tuinverlichting.

 

Stel U wil Uw keuken of badkamer renoveren en ook de elektrische installatie moet onder handen worden genomen, ook hiervoor kan U op ons rekenen. Bij ons krijgen ook de kleinere werken de aandacht die ze verdienen en kan u rekenen op een goede opvolging van de werken zodat er geen tijd verloren gaat en u onnodig in de uitlopende werken zit.

 

Offertes zijn steeds vrijblijvend en gratis! Aarzel niet om ons te contacteren.

 

 

Nieuwbouw  en renovaties
Elektriciteitskast
Renovatie woning
Nieuwbouw appartement